HOERA WE HEBBEN EEN NIEUW KANTOOR!

“Creativiteit wordt beloond” al zeggen we het zelf. Zo werk je het ene moment vanaf de eettafel en zo krijg je de sleutel van een eigen werkplek overhandigd.

Vanaf 1 september 2019 zullen wij onze creatieve ideeën ontwikkelen vanuit “Het Nieuwe Kantoor” in Den Haag. Gelegen langs de rand van de snelweg zijn wij niet alleen makkelijk te vinden, maar bevinden wij ons ook nog eens in de meest creatieve omgeving. Met een warm welkom van de dames achter de receptie bij binnenkomst, de lekkerste koppen koffie bij café Soof en stuk voor stuk creatievelingen om ons heen, maken onze creatieve breintjes overuren.

Laten we je in gedachte een rondleiding geven. Ga heerlijk onderuit zitten, sluit je ogen (niet te letterlijk genomen, want ons verhaal verder lezen is op zich vrij handig) en laat onze tour beginnen. Ben je er klaar voor? Oké!

Je zit in de auto, rijdt vanuit kantoor of huis richting het Forepark in Den Haag en komt bij de afslag. Aan de ene kant zie je de torens van Den Haag en aan de andere kant de meest creatieve werkplek van Den Haag “HNK”. Een opvallend gebouw, mede door de creatieve raamillustraties, die meteen opvalt bij aankomst. Geen parkeer-gedoe, want HNK beschikt over een ruime parkeerplaats onder de kantoren.

Wanneer je de trap op loopt naar de ingang, wordt je warm verwelkomt door de enthousiaste dames van de receptie en sta je meteen midden in het “sociale hart”. Verse broodjes, de lekkerste zoetigheden of gewoon een kop koffie, café Soof regelt het. Je snapt vast dat ook wij hier iedere dag weer te vinden zijn tijdens onze lunchpauze.

Vanuit het “sociale hart” loop je richting de lift om zo je weg naar de derde verdieping te vervolgen. Laten we niet vergeten dat je ondertussen heel verleidelijk langs de populaire voetbaltafel loopt (maar goed, we kwamen voor een volledige rondleiding niet waar?). Van begane grond naar verdieping 1, 2 en 3. Pling de lift gaat open en daar ben je! Hup de deur door, je slaat linksaf en daar sta je: recht voor het creatiefste kantoortje van HNK.

Diverse bureau’s, canvasdoeken, pennen/stiften in alle kleuren en uiteraard genoeg koffie cups om de week door te komen.

Over koffie gesproken… Ben je ondertussen benieuwd geraakt naar onze diensten? Beleef onze rondleiding for real en maak via ons contact formulier een afspraak voor een echt kopje koffie.

Tot snel bij De Creatieve Marketeer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *