Youtube stories

YOUTUBE STORIES: HOE WERKT HET?

We kennen de stories allemaal wel van Snapchat, Instagram en Facebook, maar ook Youtube gaat er nu aan geloven! Op dit moment is Youtube nog in een test fase, maar dat duurt niet lang meer… Hoe werkt het?

De stories op YouTube zijn uniek in het feit dat ze niet 1 dag, maar 7 dagen zichtbaar blijven op je YouTube-kanaal. Daarnaast zijn de zichtbaar voor iedereen, of de lezer nu wel of geen abonnee van jouw kanaal is. Ook aan creativiteit is er geen gebrek, want Youtube maakt het uiteraard mogelijk om stickers en filters toe te voegen.

Mocht je een succesvolle story hebben gemaakt, dan is het des te leuker om interactief bezig te zijn met de reactiea. Als je als maker reageert op een respons, wat trouwens alleen via foto of video kan, ziet iedereen die de story bezoekt jouw reactie.

Voor nu zijn de stories alleen beschikbaar voor kanalen met 10.000 of meer abonnees. Heb je 10.000 abonnees gehaald, dan kan het een maand duren voordat je echt toegang hebt tot de stories-feature.

… maar niet getreurd, want wij houden je uiteraard maar al te graag op de hoogte!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *